Inruil 

  Verkoop 

  Reparatie 

   Onderhoud 

  Accessoires 

Over ons

Welkom bij SecondWheels, De plek waar jouw fietsavontuur begint! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt: van kwaliteitsfietsen & reparaties tot de leukste accessoires. SecondWheels is een familiebedrijf, bekend in Eindhoven en omstreken, waar het fietsplezier bovenaan staat. Onze ervaren vakmensen staan iedere dag weer voor je klaar om je een tevreden gevoel te geven in onze prachtige winkel. Of je nou een nieuwe of gebruikte fiets zoekt of alleen maar een lekke band hebt , Wij van SecondWheels staan altijd voor je klaar!

Algemene verkoop voorwaardens

 Op elke aankoop die u bij ons doet gelden de volgende garantie voorwaardes. Bij producten zoals accessoires & onderdelen heeft u 24 uur garantie met aantoon van bon en of factuur, bij aankoop van (een) 2e hands fiets heeft u minstens 1 maand garantie m.u.v outlet fietsen.

op nieuwe & elektrische fietsen heeft u minsten 3 maanden garantie.

Garantie geld niet op lek (gereden) banden of andere schades die zijn gemaakt na aankoop. Garantie vervalt zodra de bedrijfssticker word verwijderd van de fiets. Aankopen retourneren kan binnen 7 werkdagen als het product of onderdeel niet op verzoek is besteld, beschadigd, gewijzigd, of op een andere wijze gemanipuleerd is. Er mogen geen producten geretourneerd worden zonder voorafgaande goedkeuring van een medewerker van secondwheels. online foto's kunnen soms iets afwijken van het originele product

 

 

 

Algemene reparatie voorwaardens

 

Bij het achterlaten van uw fiets voor reparatie gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaardens

wij vragen u ten allertijden naam & telefoonnummer in te vullen bij afgifte van reparatie zodat wij u kunnen bellen zodra de fiets weer klaar is !

Het ophalen van de fiets kan zonder extra stallings kosten tot 7 dagen na telefonische contact

daarna vervalt de gratis stalling van uw fiets en betaald u € 2,- per dag extra voor het stallen/achterlaten van uw fiets tot een maximum van € 50,-

Blijft de fiets langer dan een maand staan en bent u verder niet (meer) te bereiken of word er geen contact (meer) opgenomen dan word de fiets preventief door ons weg gezet en later gedemonteerd en gerecycled voor oud ijzer! 

 

Algemene leenfiets

 voorwaardens

 

Als u een (nieuwe) leenfiets van ons meeneemt gaat u akkoord met onze leen voorwaardens & betaald u een borg van € 125,-

Leenfietsen zijn de eerste 24 uur gratis te gebruiken daarna betaald u € 2,50 ,- per dag & € 7,- per week

bij teruggave word de fiets gecontroleerd en als de fiets dan nog in dezelfde staat verkeerd als toen u hem mee kreeg dan krijgt u vanzelfspreken uw aanbetaalde borg trug. 

Mocht het zijn dat de fiets is weg gehaald of dat er iets beschadicht, kapot ,of vernield is aan de fiets dan word dit verekend met de borg en kan het in sommige gevallen zijn dat u extra dient te betalen voor de gemaakte schade/gebreken aan de fiets of het niet terug brengen van de geleende fiets

 

 

 

 

 

Hulp kracht gezocht!

Lijkt het jou leuk om bij ons af en toe mee te helpen en of stage te lopen, om zo de fijne kneepjes van het vak te leren en eventueel wat bij te verdienen? 

 

Vul dan onderstaand formulier in met jou persoonlijke gegevens en wat je mogelijkheden zijn en dan nemen wij z.s.m concact met jou op en wie weet zien we elkaar dan snel :)

Naam *
E-mail *
Telefoon nummer *
Bericht *